Slide background
 
Naam klant

Witgoed defecten

Wanneer uw witgoed ermee ophoudt, zijn de meeste defecten iets wat 100.000 mensen voor u ervaren hebben. Bekijk hieronder wat de meest voorkomende redenen voor een kapotte wasmachine zijn en kijk of jouw reparatie klacht erbij staat.

Veel voorkomende problemen:

  • Er blijft water in de trommel staan
  • Mijn wasmachine centrifugeert niet meer
  • De trommel draait niet meer
  • Mijn wasmachine lekt
  • Mijn wasmachine maakt veel lawaai
  • Mijn wasmachine stopt tijdens het programma
  • De was komt smerig uit de machine / Ik heb strepen in mijn wasgoed
  • Mijn wasmachine stinkt

Wanneer uw wasmachine kapot gaat is dat vervelend. Maar dit hoeft zeker niet altijd te betekenen dat u meteen een nieuw apparaat hoeft te kopen. Als het een klein probleem betreft, zoals een kapotte snoer van uw wasmachine of de deur die niet zo goed sluit, dan kunt u eerst proberen de reparatie zelf te verrichten. Lukt dit niet? Neem dan eens contact op met onze witgoed monteur om uw wasmachine professioneel te laten repareren!

Lees verder

Naam klant

Advies

Hier een aantal adviezen om zelf uw wasmachine te repareren.

Heeft de wasmachine stroom? Controleer of de stekker in het stopcontact zit en of het snoer niet beschadigd is. Kijk gelijk even in de meterkast of daar de stoppen niet gesprongen zijn. Indien alles goed is ingeplugd, kan het zijn dat er een zekering is gesprongen. Deze kunt u vervangen. Mocht na het vernieuwen van de zekering deze meteen weer stuk gaan dan is de wasmachine aan reparatie toe en zult u een wasmachinemonteur moeten inschakelen. Zorg dat er geen spanning aanstaat wanneer u de wasmachine wil repareren. Sluit de watertoevoer af voordat u begint met het repareren van uw wasmachine. Indien er water in de trommel blijft staan dan pompt de wasmachine niet meer af. De oorzaak kan zijn dat de pomp of het filter worden geblokkeerd door vuiligheid of het kan zijn dat de afvoerslang dubbel zit. Om het water weg te laten lopen uit de wasmachine kun je het klepje openen waar het filter achter zit. Houdt het wasmachine boekje erbij om te kijken waar dit klepje zich bevindt. Tap het water af. Praktisch elke wasmachine heeft een slang waarmee dit kan. Kijk gelijk of het wasmachinefilter schoon is.

Lees verder

Naam klant

Reparatie & Service

Dagelijks staat Leanja Witgoed Eindhoven voor u klaar. Heeft u een storing aan één van uw witgoed apparaten dan proberen wij meestal binnen 1 á 2 werkdagen bij u op de stoep te staan. Wij kunnen met de grote eigen voorraad aan onderdelen meestal uw storing dezelfde dag nog verhelpen. Bellen is sneller.. Heeft u een storing aan één van uw apparaten dan kunt u ons bereiken op het volgende nummer 06-21486737, bel voor een afspraak, spreek wat in of maak hier uw afspraak. Zodra uw verzoek binnen is neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees verder