Altijd in de buurt

Altijd in de buurt

Leanja Witgoed is  al sinds 1956 uw Witgoed Specialist Eindhoven. Wij hebben kennis van zaken en zijn al drie generaties lang zuinig op u als klant. Dat merkt u aan het persoonlijk advies, de hoge mate van deskundigheid, perfecte serviceverlening en vooral onze passie voor het vak. Wij zijn vaak bij u in de buurt zodat wij snel kunnen schakelen. Houdt u van persoonlijke betrokkenheid dan bent u bij Leanja Witgoed aan het juiste adres.

Lees verder

Bezorgservice

Vanzelfsprekende bezorgservice! Uw aankopen bezorgen en installeren wij graag bij u aan huis. Wij bij Leanja Witgoed gaan voor een All-In-Service, wij gaan dus wel voor u “de trap op”. Aansluiten op bestaande leidingen doen we deskundig en accuraat. Natuurlijk nemen we verpakkingen en oude apparaten mee. We regelen het voor u tot in de puntjes, zodat u van A tot Z wordt ontzorgd. U bent pas immers tevreden als u gelijk weer aan de slag kunt met uw nieuwe apparaat. Leanja Witgoed is uw beste keuze, ook als het gaat om vanzelfsprekende bezorgservice.

 

Lees verder

item 2

Complete inbouwoplossingen

Leanja Witgoed kan uw nieuwe of bestaande keuken voorzien van gebruiksvriendelijke inbouwapparatuur, vaatwassers en koelkasten, precies afgestemd op uw wensen en eisen. We kennen de mogelijkheden, innovaties en voordelen van alle topmerken en bieden u de mooiste en meest praktische oplossingen. Leanja Witgoed is uw beste keuze als het gaat om de perfecte service, kwaliteit en gemak in uw keuken.

Lees verder

Artikel 3

Vakkundig advies op maat

De keuze van een nieuwe vaatwasser of wasmachine wordt niet alleen bepaald door de wijze van gebruik. Beschikbaar budget, gewenste kwaliteit en voorkeur voor duurzaam spelen ook vaak een belangrijke rol. Al vanaf 1956 bent u bij Leanja Witgoed altijd verzekerd van goede raad. Daar staat onze jarenlange ervaring en inmiddels derde generatie voor garant. Leanja Witgoed is uw beste keuze, ook als het gaat om vakkundig advies op maat bij u thuis.

Lees verder

Artikel 4

Betrouwbare reparatie

Een niet werkende vaatwasser, wasmachine, droger of koelkast is al vervelend genoeg. Daarom hoeft u bij Leanja Witgoed nooit lang te wachten op een monteur. Wij streven er naar om binnen 1 á 2 werkdagen bij u te zijn. Of om het apparaat te repareren, of om u na grondige inspectie te adviseren van een reparatie af te zien. Leanja Witgoed is uw beste keuze, ook als het gaat om snelle reparaties of geldbesparende tips. 

Lees verder